COWORKING

2016.11.22.

COWORKING

MIT IS AKARUNK?
Akarunk egy coworking irodát miskolc belvárosában, mert ilyen még nincs kicsi városunkban, de igény lenne rá.
Nagy közösségi térrel, színes bútorokkal, a falakon színekkel, irkákkal, képekkel, fotókkal. A tér árasztja majd a kreativitást és az aktivitást

Inspiráló, élő közeget alkotunk.




GRABOVSKY

coworking & culture

 

Szeretnél valamit támogatni? Valaminek a részese akarsz lenni? Megteheted, hogy részt vegyél támogatással Észak-magyarországon egy kreatív, fiatalokat célzó projektben?

 

"A coworking (közösségi munkavégzés) egy olyan munkastílus, amelynek során egymástól függetlenül dolgozó emberek egyazon térben vannak, és munka közben ismerkedhetnek, tapasztalatot cserélhetnek. A coworking közösségi munkaterekben (coworking spaces) zajlik, amik átmenetet képeznek egy bérelhető iroda, egy klub és egy kávéház között. Elsősorban azokat a távmunkásokat és neonomádokat célozza meg, akiknek az otthoni munkavégzés túl ingerszegény, a kávéházak pedig a zaj, füst és más zavaró tényezők miatt kényelmetlenek." (Wikipédia)

 

MIÉRT GRABOVSKY?

Amikor elkezdtünk ezzel a gondolattal foglalkozni, kreatív műhelyünket egy konkrét - Miskolc történelmi belvárosában található – épületbe álmodtuk bele. Az épületet úgy nevezik: Grabovszky-ház. 

Hát ezért. A nevet valószínűleg megtartjuk.

 

MIT IS AKARUNK?

Egy coworking irodát létrehozni miskolc belvárosában. Egyrészt, mivel még nincs ilyen városunkban, másrészt mert szeretnénk közösséget formálni, kreatív, feltörekvő fiataloknak teret biztosítani a kibontakozáshoz.

Műhelyet...nagy közösségi térrel, színes bútorokkal, a falakon színekkel, irkákkal, képekkel, fotókkal. A tér árasztja majd a kreativitást és az aktivitást

Inspiráló, élő közeget alkotunk.

 

KREATÍV TÉR

Olyan kreatív műhely-környezetet alakítunk ki, amelyben különböző területen működő civilek, vállalkozók egy térben dolgozhatnak, alkothatnak.

De nemcsak irodaként funkcionál majd a Grabovszky: olyan kult-helyet hozunk létre, amelyben művészeti, közösségi, fejlesztő programokat valósítunk meg rendszeresen: kiállítást, IT előadást, meet-up-ot inspiráló-fejlesztő tréninget, gasztro-kultur programokat.

 

FENNTARTHATÓ?

Igen. Olyan üzleti tervet alkottunk, hogy a „GRABOVSKY” a kezdeti támogatások után fenntartható, legyen.

 

TÁMOGASS, HASS, ALKOSS VELÜNK és ÁLTALUNK!!!

vissza