TRÉNING CASHFLOW

FELHÍVÁS MOST

cashflow – avagy gazdálkodj játékosan

INGYENES KÉPZÉS 

a befektetések működése, passzív jövedelem növelése, költségvetés, bevétel termelése, pénzügyi műveltség

Felhívás mire is? AVAGY TOVÁBB JUTOTTÁL AZ ELSŐ PONTON.

Csapatot szervezünk. Játszva tanulunk, fejlődünk, kicsit felnőttesek leszünk.

A résztvevők tréningen, rövid tájékoztatókon vesznek részt, valamint 3 alkalommal játszanak a Cashflow társasjátékkal. A társasjáték során megtanulnak kiszabadulni a mókuskerékből és megtanulják az üzleti látásmódot elsajátítani, valamint olyan új fogalmakat, mint a gazdaság, anyagi függetlenség és a tőke. A résztvevők életéből körülbelül alkalmanként 5-7 órát veszünk el, és életre szóló gyakorlatias tudást, jóérzést, kapcsolatokat és iskolában el nem érhető tapasztalatot adunk. 

Mit fogok csinálni?

Társasjátékozni fogsz 3 alkalommal 5-7 órán keresztül. A játékon keresztül megtanulod a befektetési lehetőségek működését és működtetését, közben pedig növekszik a pénzügyi műveltséged. A maradék időben csapatot építünk és az üzleti életben sikeres emberek mondják el : miért fontos a tervezés, hogyan indíts el egy vállalkozást, mi az a startup, hogyan alapíts céget és mindeközben hogyan bánj a pénzzel, hogyan vegyél lakást és egyéb gazdasági ismereteket.

Hogyan jelentkezzek?

Küldj egy önéletrajzot, és egy nem sablon motivációs levelet a riszk.miskolc@gmail.com címre.

 

VAGY HÍVD RIKTER ÁDÁM KOLLÉGÁNKAT: +36 30 678 29 87

 

Úgy jelentkezz, hogy az e-mailt amelyet elküldesz nekünk, ne csak csatold a kért kettő darab doksit. A levél is te vagy, amit küldesz. Légy egyedi! Figyeljünk fel már a leveledre is.

A képzés időpontja: 2016.02.12-2016.02.14.

Összegezve:

Ha tetszett amit olvastál, küldj e-mailt. Hova?

 

riszk.miskolc@gmail.com